“Sandra straalt rust en vertrouwen uit, beschikt over een prettige stem, is empatisch en sensitief. Daarbij vraagt ze goed door waardoor de visualisatie en antwoorden vanzelf komen. Ik heb de sessies als heel prettig en bijzonder ervaren. Ongelooflijk hoeveel er uit het vorige leven naar boven kan komen. Naast verdriet was er ook ruimte voor humor!”

“Na het eerst duidelijk in kaart brengen van mijn probleem en de onderliggende problemen zijn Sandra en ik begonnen met de therapie. Na elke sessie merkte ik dat het steeds een stuk beter ging en na een paar sessies ben ik volledig van mijn probleem af.
Het is onvoorstelbaar met hoeveel gemak en geduld Sandra de juiste woorden eruit weet te halen om verder in te zoomen in het gevoel.
Sandra enorm bedankt!”

“Sandra is erg prettig als therapeut. Ze werkt gestructureerd en daardoor geeft ze me het gevoel dat ik bij haar in goede handen ben.”

“Ze zorgt ervoor dat ze haar stem prima inzet met kracht en intonatie, wanneer dat nodig is.”

“Sandra kan rustig zijn en geduldig afwachten wanneer ik in een emotioneel moment zat. Ze vraagt door en helpt me goed de verschillende situaties te voelen en te ervaren.”

“Iedere herbeleving heb ik duidelijk en helder ervaren. Dat is volgens mij een gevolg van het professionele werk van Sandra.”