Mijn naam is Sandra Heinen-Weertman, getrouwd met Rick, moeder van een dochter en twee zonen. In mijn jeugd heb ik na mijn VWO-diploma en wat omzwervingen, onder andere in de verpleging, een secretaresse diploma gehaald. Ik heb gewerkt op een advocatenkantoor en een accountantskantoor.

Toen mijn dochter geboren werd ben ik tijdelijk gestopt met buitenshuis werken om fulltime het moederschap te beleven. Nadat jaren later ook mijn jongste zoon naar school ging, ben ik weer volledig aan de slag gegaan. Vanuit een eigen bedrijf, samen met mijn man, ben ik coaches en trainers gaan ondersteunen. Inmiddels werk ik meer dan 10 jaar fulltime in de coachwereld en heb als ondersteuner alle ins en outs van het vak gezien.

Mijn interesse in regressie- en reïncarnatietherapie

Geprikkeld door ‘vreemde’ uitspraken van mijn kinderen toen ze nog heel klein waren, is mijn zoektocht naar reïncarnatie begonnen. Mijn jongste beweerde zelfs op vierjarige leeftijd dat het helemaal niet erg is als je dood gaat: “Je gaat dan naar de hemel. En dan ga je naar een ander lichaam.” Dat zei hij aan tafel, gewoon tussen twee happen door.
Mijn interesse was gewekt. Ik ben boeken over dit onderwerp gaan lezen en werd daardoor steeds meer nieuwsgierig. Ook struin ik regelmatig het internet af, op zoek naar artikelen en nieuwe inzichten.

In 2014 besloot ik de opleiding tot therapeut aan de School voor Regressie- en Reïncarnatietherapie (SRN) te volgen. Tijdens de gehele opleiding heb ik veel sessies gegeven, zowel aan medestudenten als aan cliënten van buitenaf. Uiteraard heb ik ook de nodige sessies ondergaan om de therapie zelf te ervaren. Daardoor ben ik dan ook overtuigd van de diepgaande en snelle werking van deze therapie.

In 2019 heb ik mijn diploma HBO Psychosociale Basiskennis gehaald, een waardevolle verrijking van de reguliere psychosociale kennis met een complementaire benadering van ziekten.

Wat verder van belang is om te weten

Ik ben beroepslid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten (NVRT). Dit lidmaatschap houd in dat ik me verbind aan de beroepscode en het tuchtrecht van deze vereniging, die de kwaliteit van haar leden nauwlettend bewaakt. Daarnaast ben ik verplicht regelmatig bij- en nascholing en intervisie te volgen en zo op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen in het vakgebied.

Met ingang van 1 januari 2017 is mijn praktijk – via NIBIG ( Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale gezondheidszorg) – aangesloten bij Quasir (expertisecentrum klachten, calamiteiten en geschillen zorg en welzijn; telefoonnummer: 0561 618711).

Ik hecht een groot belang aan jouw privacy en vind het belangrijk dat er zorgvuldig met je gegevens wordt omgegaan. In deze privacyverklaring lees je hoe ik omga met je gegevens en over je privacyrechten.